Oscar Romerocollege Dendermonde

De school Oscar Romerocollege Dendermonde heeft besloten de stookplaats van Campus Van Duyse te renoveren. Bij deze renovatie werd gekozen voor een gebouwbeheersysteem op basis van Siemens Synco 700.

Klant:Gezel II nv
Eindklant:Oscar Romerocollege
Locatie:Dendermonde
Uitvoering:2020

Activiteit Oscar Romerocollege Dendermonde

Het Óscar Romerocollege staat voor kwaliteitsvol onderwijs op alle niveaus en in verschillende domeinen. Het is hun opdracht om alle jongeren uit Dendermonde en omgeving de kans te geven om hun talenten te ontwikkelen in de beste omstandigheden met inbegrip van aangepaste zorg en begeleiding.

Beschrijving project:

De renovatie van de stookplaats samen met Siemens Synco 700 regelapparatuur en een GBS systeem.

Door tevens de keuze te maken voor de Siemens OZW772 webserver, kan de gebruiker nu ook via het “Cloud platform” de installatie beheren.

Deze scholengroep met stooklokalen en gebouwen op verscheidene geografische plaatsen zijn toegankelijk via één platform (SYNCO IC).

Waarom is dit project bijzonder:

De warmteproductie voorziet 3 kringen die weersafhankelijk worden geregeld met “optimalisatie” en ECO-functie…. M.a.w. energie-efficiënt. (RMH760B)

De klokprogramma’s, temperatuurs-instellingen, stooklijnen kunnen “lokaal” met het bedieningspaneel RMZ791 in het HVAC-bord worden aangepast.

Via de webserver kan men tevens de parameters van op afstand aanpassen. Bij een storing van de installatie wordt een notificatie (mail) verstuurd naar de technische dienst.

Samenwerking

Dit project is uitgevoerd in samenwerking met Gezel II nv en onze afdeling Electrical Panels van ATS Groep.

Ready for your smart building?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.